Referenser

Här nedan finns flera kommentarer från personer som har varit hos mig för varierande orsaker.
En del texter har jag kortat ner ordentligt men innehållet är detsamma.
Jag har sekretess och har valt att inte hitta på namn på dessa klienter.
Jag får enligt lag inte säga att jag behandlar eller botar någon med alternativa metoder så jag refererar till mitt holistiska synsätt & att kroppen kan läka sig själv med rätt förutsättningar vid rätt tidpunkt.


Marina Spetz

 

Hypnosen har inte bara hjälpt mig att klara mig igenom mitt utmattningssyndrom, jag har även funnit mig själv igen.
Jag har blivit mer ödmjuk mot mig själv och andra samt börjat prioritera nuet framför dåtid och framtid.
Jag känner mig balanserad! 

Jag var på en Tidigare liv Hypnos hos dig i somras. Jag var inte nervös för jag visste att det skulle bli bra och att Du skulle hjälpa mig igenom den. Jag kände full tillit till dig! Din lokal var inbjudande, varm & trygg - precis som Du! Allt kändes bra & tryggt och vilken session!! Trodde aldrig det kunde vara & kännas så stort! Jag har fortfarande kvar den känslan och det är fantastiskt!
Tack! 

Nu äntligen, så känner jag mig som en ny människa! Jag gjorde min Hypnoanalys hos Marina 2015. När något nu händer mig så kan jag lättare se orsaken, förstå och har lättare att snabbt komma i balans igen. Nu känner jag mig så som jag vill vara: glad, positiv och trygg i mig själv. Jag kan lättare hantera stress och de motgångar som förut tyngde ner mig. De fysiska besvär jag hade förut, håller sakta men säkert på att försvinna! Jag har bara positiva saker att säga om den behandling jag gått igenom, visst är det jobbigt bitvis men inget emot hur det har varit innan.

Ett och ett halvt år senare...
När jag får små svackor så hjälper det med meditation. Insikten om hur priviligerad jag är som kan planera min tid, studera, träna, äta bra och må bra! Ha mer tålamod och lita till mig själv och min kapacitet.
Nu kan jag äta mer grönsaker, förut "tålde inte min mage" det. Stort framsteg!


 

Sen jag gjorde min Hypnoanalys hos dig så har mitt förmaksflimmer försvunnit! och min oro minskade mycket. Framförallt så förstår jag varför den fanns där och kan vara medveten om liknande känslor dyker upp i framtiden. Så skönt!
 

Våra träffar hjälpte mig att bearbeta vreden inom mig & förstå min ensamhet. Innan jag träffade dig skämdes jag för min ensamhet, trodde att folk inte ville ha med mig att göra pga att jag var knäpp. När jag upplevde ett av mina tidigare liv förstod jag bättre min ensamhet. Blev stolt över den, vän med den och stortrivs med den! Därför vågade jag avsluta obekväma relationer. Till följd av det så försvann min depression! jag är lyckligare, ser plötsligt världen i färger!
Den negativa sidan märkte du redan vid första sessionen och vi kunde jobba vidare därifrån. Jag är mycket glad för Din hjälp, ska du veta!
 
Det här gjorde hypnosen för mig:

Jag lärde mig att gamla minnen, tankar, känslor och händelser finns kvar inom mig och påverkar hur jag mår idag.
Denna insikt gjorde att jag fick en större förståelse för mitt mående,varför jag reagerar på olika sätt i olika situationer osv.

Att förmågan att minnas är så stark tycker jag är häftigt och jag drömde många nätter efter hypnos sessionerna om gamla minnen som jag tidigare aldrig "fått grepp om", men som jag nu kunde bearbeta.
Några minnen var otroligt tuffa att återuppleva medan andra var härliga. Oavsett så kändes det nyttigt att gå igenom samtliga av dessa, lite som att bläddra i ett fotoalbum och återuppleva gamla känslor.

Då jag precis upplevt en tid av utmattningssyndrom när jag startade med hypnosen var detta en stund då jag verkligen fick förståelse för mig själv som person och för mina tankar och känslor.

Jag märkte att jag efter några behandlingar fick ett behov att skala av mycket i mitt liv. Negativa tankar, människor i min bekantskapskrets som gav mig negativ energi och onödigt energikrävande sysslor - allt det jag ville få bort. Jag har valt att istället lägga min tid på vänner som verkligen betyder något för mig, jag går inte in i diskussioner med människor som jag vet kommer att såra mig och jag tar inte på mig för energikrävande sysslor. Jag tar helt enkelt ansvar för att må så bra jag bara kan, då jag vet att det annars kommer att sätta spår i mig som inte gynnar min hälsa.

Jag kan verkligen rekommendera hypnos för alla som vill få en djupare kontakt med sig själv och förstå var vissa tankar och känslor kommer ifrån.
Många är säkert "rädda" för att bli hypnotiserade men jag kan försäkra att det inte är obehagligt på något sätt.

Som avslutning vill jag bara tacka dig Marina för alla sessioner vi hade tillsammans!
Jag har börjat ägna mig åt meditation efter jag varit hos dig och känner att jag därigenom får en liknande "treatment" som i hypnosen. Tack för att du öppnade den dörren för mig!