Lider du av något inom dig men bortom din kontroll?

Vill du ta reda på orsaken till varför du mår som du gör? Varför du har dålig självkänsla,aldrig lyckas gå ned i vikt, sluta röka, har ångest, migrän, depression mm. 
Hypnoanalys är också den bästa vägen till självinsikt och ökad självkännedom som gör det möjligt att våga vara den person du vill vara. 
Man jobbar med ca.  6-12 sessioner, en gång i veckan och när störningen som orsakade problemet blottlagts och avlägsnats så befrias man och resultatet är varaktigt. Vill du veta mer om den här terapin som vi gör i Hypnos, maila eller ring mig så berättar jag mer och skickar även information om du vill läsa på i lugn och ro. Inga frågor är dumma eller för enkla! Just bring it on!
Jag har bara tre tider kvar för start av din egen analys under vecka 3 och 4 under 2015! (Sen kommer fler möjligheter så klart) Så först till kvarn. Varför inte ge dig själv den mest befriande och intressanta julklappen någonsin!
Jag hoppas att ni får en fin Julhelg och jag kommer att ha öppet lite under helgerna. Så igen, bara maila eller ring om du undrar något eller önskar boka en tid.
Kanske bara en lugn,avslappnande Hypnos för att tanka energi eller kanske en resa till ett tidigare liv under mellandagarna.
I vilket fall.. Så önskar jag er alla en riktigt God jul & Gott nytt år!
Marina
 

Kommentera gärna: